Лечение на болки в кръста - Кабинет по Рехабилитация - Physio-Health

Лечение на болки в кръста

Болки в кръста – една от най-честите патологии. За съжаление в днешно време много често и най-добрите специалисти в света не знаят винаги каква е причината. Поради тази причина има толкова много теории и лечения.

Това което ние в Physio-Health Ви предлагаме е:

  • щателен преглед, който представлява тестване стабилността на Вашето тяло и контрола на мускулите,
  • изследваме подвижността във всяка една става и като цяло всичко свързано с проблеми на вашето тяло (кога, как и при какви условия се предизвикват) и причини за болки в кръста

След като преценим какво се случва с Вас, Ви даваме най-доброто, което може да помогне. От мобилизация на нервната система до мобилизация на фасетните ставички на гръбначния стълб, до масаж с тригерни точки и кинезиотейпинг, който да коригира вашата неправилна поза. Ние разчитаме много на самолечението и даваме силно специализирани упражнения за Вашия гръб. По този начин ние даваме шанс Вие сами да се справите с проблема и с наличните болки в кръста. Така пестим от Вашите средства и време. Когато имате гръбначно изкривяване за нас е важно да си направите рентгенова снимка в анфас и профил.

Причини за да си направите тези снимки:

  • да видим на какво ниво и къде точно е изкривяването
  • да видим в коя степен е изкривяването
  • да преценим какви упражнения да ви предложим
  • след лечение да видите резултатите от преди и след нашата намеса

Ние предлагаме мобилизация на определени прешлени, обучение в правилна постурална поза, обучение на самокорекция чрез корекционен тейп, който напомня кое е правилната позиция, масаж за релаксиране на напрегнатата мускулатура и упражнения, които да коригират и да мобилизират „заспалите мускули“ които са изключително важни при лечението на болки в кръста. За нас е важно да разберем на какво легло се спи, на какъв стол и бюро се учи . За да бъде лечението адекватно и максимално ефективно ние наблягаме на всеки един детайл.

Запази час през сайта тук:

Loading...

 Запази час по телефона: