Лечение на болки в кръста - Кабинет по Рехабилитация - Physio-Health

Treatment of lower back pain

Lower back pain is one of the most common pathologies. Unfortunately, nowadays very often even the world’s best specialists are not always aware of the cause. This is why there are so many theories and treatment types.

What we offer you at Physio-Health is:

  • examination, which is a test of your body's stability and muscle control
  • ● we analyse the mobility of each joint and generally everything regarding your body problems (when, how and under what conditions they occur) as well as the causes of lower back pain

След като преценим какво се случва с Вас, Ви даваме най-доброто, което може да помогне. От мобилизация на нервната система до мобилизация на фасетните ставички на гръбначния стълб, до масаж с тригерни точки и кинезиотейпинг, който да коригира вашата неправилна поза. Ние разчитаме много на самолечението и даваме силно специализирани упражнения за Вашия гръб. По този начин ние даваме шанс Вие сами да се справите с проблема и с наличните болки в кръста. Така пестим от Вашите средства и време. Когато имате гръбначно изкривяване за нас е важно да си направите рентгенова снимка в анфас и профил.

X-ray images are very important for:

  • us to determine at what level and where exactly the curvature is located
  • да видим в коя степен е изкривяването
  • us to consider what exercises to offer you
  • след лечение да видите резултатите от преди и след нашата намеса

Ние предлагаме мобилизация на определени прешлени, обучение в правилна постурална поза, обучение на самокорекция чрез корекционен тейп, който напомня кое е правилната позиция, масаж за релаксиране на напрегнатата мускулатура и упражнения, които да коригират и да мобилизират „заспалите мускули“ които са изключително важни при лечението на болки в кръста. За нас е важно да разберем на какво легло се спи, на какъв стол и бюро се учи . За да бъде лечението адекватно и максимално ефективно ние наблягаме на всеки един детайл.

Book an appointment here:

Loading...

 Call us now!