Уреди - Physio Health - Physiotherapy & Rehabilitation Centre

Нова и Модерна апаратура

ШВЕЙЦАРСКИ ШОКУЕЙВ STORZ

радиален или радиален и фокусиращ

3 TESLA ВИСОКОИНТЕНЗИВЕН МАГНИТ

изключително дълбоко проникване в засегнатата област до 15 см.

26 W ВИСОКОИНТЕНЗИВЕН ЛАЗЕР

за облекчаване на болка и ускоряване на заздравяването

ШОКУЕЙВ ТЕРАПИЯ

Шокуейвьт използва високоинтензивна звукова вълна с голяма енергия (налягане), която се разпространява в меката тъкан последвана от рязък спад в налягането и образуване на вакуум (кавитация).

Storz е водеща швейцарска марка за медицинска техника. Водещ бранд за шокуейв в Германия, Щвейцария и цяла западна Европа.

ВИСОКОИНТЕНЗИВЕН МАГНИТ

Нашият високоинтензивен магнит със сила 3 Тесла генерира електромагнитно поле с висок интензитет, което се предава към човешкото тяло през специален апликатор.

Апаратьт е особено подходящ при болки в ставите, поради мощността и степента на дьбоко проникване. Ефективен е също при артрит, коксартроза, отоци, плексит, дискова херния, гоартроза, травми на мускулите, възлаления на сухожилията, различни травми и нервни увреждания.

ВИСОКОИНТЕНЗИВЕН ЛАЗЕР

За разлика от много фармакологични лечения, които маскират болката или се справят само със симптомите на заболяването, лазерната терапия третира основното състояние или патология.

Това означава, че леченията са ефективни и ползите от лазерната терапия са дълготрайни. Мощността на нашият лазер е между 3 и 5 пьти по-голяма от тази на най-широко разпостранените, а четирите дължини на вълната позволяват по-добро проникване и по-ефективен регенериращ, стимулиращ и противовъзпалителен ефект.